Om oss

LE&ED BYGG startades 2013 av Leo Pernica. År 2015 bildades LE&ED BYGG AB som är en liten firma i Nyköping/ Oxelösund med omnejd som ägs och drivs av Leo Pernica tillsammans med medarbetarna.

Ambitionen är på sikt att växa som företag. Det ska vi på LE&ED BYGG AB göra genom ett bra kundbemötande och förstaklassigt utfört hantverk som i sin tur leder till goda långsiktiga relationer!

Vi vänder oss främst till privatpersoner men även företag är välkomna att kontakta oss. Vi gör alla de vanliga ROT-jobben såsom takbyten, plåtarbeten köksrenoveringar, badrumsrenoveringar, altanbyggen, dörr & fönsterbyten,  byggnationer av carprotar, garage och hus i lösvirke. – men tar oss även gärna an lite annorlunda byggprojekt där vi får tänka till lite extra för att hitta en lösning som passar just dig.

Att jobba med privatpersoner innebär att vi har vår arbetsplats i människors hem. Vi har full förståelse för att det kan vara jobbigt när ens hem förvandlas till en byggarbetsplats och tänker därför på att anpassa oss så att våra kunders vardag ska fungera så smidigt som möjligt under byggets gång. Vi lämnar aldrig heller en kund med ett halvfärdigt jobb för att påbörja ett annat.
När du anlitar oss kommer vi först hem till dig och går igenom jobbet du vill ha hjälp med. Därefter skickar vi ut en offert. Om offerten godtas skriver vi ett avtal och bestämmer tid för byggstart. Vi vet att det kan vara svårt att hitta en HANTVERKARE som man trivs med och vet att man kan lita på. När du anlitar oss ska du känna dig trygg och veta vad som gäller under hela processen.

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert…

Självklart har vi F-skattsedel är momsregistrerade och är försäkrade

Det är vi som är LE&ED BYGG AB (från vänster till höger: Thomas, Jacek, Leo, Micke, Filip, Martin saknas på bild)